Eventi B2B dedikuar ndërtimit të qëndrueshëm dhe inovacionit, 11 Dhjetor 2019, Paris, Francë

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Dhoma e Tregtisë “Paris Ile de France” dhe Rajoni i sipërmarrjes në Paris, anëtarë të Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve do të organizojnë edicionin e 7-të, të “Paris Region Business Meeting”, ftojnë insitucionet partnere të Rrjetit dhe kompanitë evropiane të marrin pjesë në event. Eventi do të organizohet në datë 11 Dhjetor 2019 në Paris, Francë.

Ky event brokerimi u jep mundësinë kompanive për të identifikuar partnerët e mundshëm dhe për ta bërë më të lehtë zhvillimin e grupimit të përkohshëm të kompanive.

Sektorët kryesorë në fokus janë:

  • Projektimi, ndërtimi, rinovimi
  • Mbeturinat në ndërtim
  • Materiale
  • Uji
  • Energjia
  • Mobiliteti
  • Natyra dhe biodiversiteti
  • Komoditet, shëndet dhe mirëqenie

 

Gjatë këtij aktiviteti do të organizohen takime B2B me përfaqësues të partnerevë të rrjetit dhe kompanive të ndryshme nga e gjithë bota.

Për më shumë informacion konsultoni linkun më poshtë:

https://prbm2019.converve.io/index.html

Në rast se jeni të interesuar të behëni pjesë e eventit, ju lutemi kontaktoni lorina.salaj@aida.gov.al

Start Date - End Date

Dec 11, 2019 - Dec 11, 2019

Start Time - End Time

9:00 am - 7:00 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.