Event Ndërmjetësimi “Free from Food Expo”, 28 – 29 Maj 2019, Barcelonë

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Si pjesë e panairit “Free from Functional Food Expo”, Rrjeti i Ndërmarrjeve Evropiane ju fton që të merrni pjesë në Eventin e Ndërmjetësimit “Free from Food Expo”, i cili do të zhvillohet më 28 dhe 29 maj në Barcelonë. Përveç të gjitha formave të paketimit të produkteve ushqimore, ky panair do të fokusohet edhe në” Paketimin e Lirë nga Plastikat”.

Gjatë eventit pjesëmarrësit do të kenë mundësi të takojnë partnerë të mundshëm të biznesit nga e gjithë bota. Pjesëmarrja në këtë event është pa pagesë.

Regjistrohuni sot dhe gjeni partnerin tuaj potencial të biznesit!

Për tu bërë pjesë e eventi regjistrohuni ne linkun më poshtë:

https://free-from-functional-food.b2match.io/

Start Date - End Date

May 28, 2019 - May 29, 2019

Start Time - End Time

9:00 am - 5:00 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.