Category Archives: Lajmet e fundit

12 Tet
0

Po ndodh/ Mbahet në Vjenë një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës

Mbahet në Vjenë një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës. Forumi organizohet nga Dhoma Ekonomike Austriake në kuadër të Rrjetit më të madh të kompanive Enterprise Europe Network. AIDA si koordinatore e këtij Rrjeti per Shqiperine ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) po organizon eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Berat”

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Beratit me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”. Ky aktivitet vjen pas takimit që u organizua me biznesin e qarkut të Elbasanit fundjavën e kaluar. Kryefjala e këtyre ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve

AGJENCIA SHQIPTARE E ZHVILLIMIT TË INVESTIMEVE (AIDA), SI KOORDINATORE E RRJETIT EUROPIAN TË NDËRMARRJEVE ka nderin të ftojë biznesin e qarkut të Elbasanit të marre pjesë në Eventin “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” Datë: 24 Qershor 2016 Vendodhja: ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve-Durrës

Info day në Durrës. AIDA dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës mbledhin sipërmarrësit e qarkut për të prezantuar EEN dhe mundësitë që ky rrjet ofron. Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ka nderin t’ju ftojë në eventin “Ditë Informuese mbi ...

Lexo më shumë
15 Maj
0

Takim monitorues i Konsorciumit Shqiptar të EEN me auditorë të BE

Ditën e sotme u mbajt takimi i parë monitorues me Konsorciumin Shqiptar të projektit “Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve” (Enterprise Europe Network), me pjesëmarrjen e Znj. Rebeca De Sancho Mayoral, Project Officer e projektit nga Agjencia EASME në BE. Qëllimi i ...

Lexo më shumë
10 Maj
0

Prezantohet programi “COSME” /Vlore

10 Maj 2016/ Në kuadër të Javës së Evropës, Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian në Vlorë në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Evropian në Shqipëri organizuan aktivitetin “Prezantimin e programit të BE-së “COSME” për komunitetin e biznesit”, i cili ...

Lexo më shumë
18 Shk
0

Forum Biznesi Shqipëri – Maltë, 17-18 Shkurt 2016

Në datat 17-18 shkurt, në ambjentet e Hotel Tirana International është organizuar nën kujdesin e veçantë të Agjencisë Shqiptare të zhvillimit të Investimeve – AIDA, me mbështetjen e EEN, në vëmëndje të plotë të presidentëve të Maltës dhe Shqipërisë, Trade ...

Lexo më shumë
789