Category Archives: Lajmet e fundit

06 Kor
0

“Info Day on Enterprise Europe Network”, 30 qershor 2018, Tiranë

U mbajt ditën e djeshme në Tiranë “Info Day on Enterprise Europe Network”. Një leksion i mbajtur në kuadër të Akademise Verore për SME, organizuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve në bashkëpunim me Ambasaden Hollandeze dhe EEN-Albania. Në fund të ...

Lexo më shumë
26 Qer
0

Mundësi bashkëpunimi në eventin “Balkan Technology Match 2018”, 7-8 qershor 2018

Në 7-8 qershor 2018, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane në Maqedoni, bashkëorganizoi eventin “Balkan Technology Match 2018”, kjo ngjarje ndërmjetësimi u përqendrua në rritjen e shkallës së teknologjisë të kompanive duke ofruar ...

Lexo më shumë
21 Qer
0

Rritja e Aksesit në financa – Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare”, 20 Qershor 2018, Shkodër

Ditën e djeshme, më datë 20 Qershor 2018, është mbajtur në ambientet e Grand Hotel Europa në qytetin e Shkodrës, seminari me temë “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve “. Ky event u organizua nga AIDA, si partneri udhëheqës ...

Lexo më shumë
13 Qer
0

Rritja e Aksesit në financa –Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare”, 13 Qershor 2018

Është zhvilluar sot më datë 13 Qershor 2018 në ambientet e Hotel Life Gallery, të qytetit të Korçës seminari me temë Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare. Ky event u organizua nën kujdesin e veçantë të Programit ...

Lexo më shumë
25 Maj
0

Mundësi bashkëpunimi në Forumin e 3-të të Strategjisë së BE-së (EUSAIR), Katania, Itali

Prej dy ditësh rradhazi në data 24 dhe 25 maj 2018, u mbajt Forumi i 3-të i Strategjisë së BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit (EUSAIR), organizuar nga Republika Italiane në bashkëpunim të ngushtë me Komisionin Evropian dhe me ...

Lexo më shumë
23 Maj
0

Duke u zhvilluar Forumi i Biznesit Maltë – Shqipëri, në Valleta dhe Gozo, Maltë

Ka startuar Forumi i Biznesit Maltë – Shqipëri, i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Dhoma e Tregtisë, Sipërmarrjes dhe Industrisë së Maltës si dhe në bashkëpunim me Agjencinë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve si partnere e Rrjetit ...

Lexo më shumë
16 Maj
0

“Info Day” me biznesin në qytetin e Pogradecit

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), në bashkëpunim me  Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane(EEN) dhe Agjencinë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim, kanë zhvilluar ditën e djeshme “Info Day” në qytetin e Pogradecit. Realizimi i këtij takimi kishte në fokus informimin e ...

Lexo më shumë
15 Maj
0

Zhvillohet sot, Sesioni i 5-të i Komisionit të Përbashkët për Bashkëpunim Ekonomik Kroaci – Shqipëri

Në kuadër të sesionit të 5-të të Komisionit të Përbashkët Ekonomik Kroaci – Shqipëri, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Dhomën Kroate të Tregëtisë dhe Industrisë, po organizojnë në Zagreb Misionin e Biznesit ndërmjet kompanive shqiptare ...

Lexo më shumë
08 Maj
0

Info Day me biznesin në qytetin e Pukës dhe Fushë Arrëzit

Në datat 3 dhe 4 Maj 2018, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve ka nisur takimet “Info Day”, mbi informimin dhe mundesitë që i ofrohen biznesit shqiptar për t’u forcuar në tregun vendas dhe gjithashtu,për tu forcuar e konkurruar në ...

Lexo më shumë
17 Nën
0

Tirana SME Week 2017: “Speed up to Europe”

Në datat 16 – 17 Nëntor 2016, në kuadër të javës së SME-ve u organizua eventi me temë “Tirana SME Week 2017: Speed up to Europe”. Eventi u organizua nga Instituti Shqiptar i SME-ve “SME Albania” me mbështetjen e Ambasadës ...

Lexo më shumë
5679