Category Archives: Lajmet e fundit

29 Qer
0

Bëhuni pjesë e eventit b2fair në ICT Spring 2020

Enterprise Europe Network (EEN- Albania) dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni pjesë e eventit  ICT Spring 2020, i cili do të zhvillohet në datat 15-16 Shtator 2020 në Luksemburg. ICT Spring ...

Lexo më shumë
16 Qer
0

EEN-Albania, pjesë e takimit me ekspertët e komunikimit të Rrjetit EEN

Në kuadër të projektit Enterprise Europe Network (EEN) u zhvillua në datat 15-16 Qershor nëpërmjet platformës online zoom takimi me Communication Champions të Rrjetit. Ky takim mblodhi të gjithë përfaqësuesit e komunikimit të rrjetit për të diskutuar mbi qëllimin dhe vizionin ...

Lexo më shumë
03 Qer
0

Webinari me temë: Si të gjeni partner biznesi në Kanada

Nëse jeni një sipërmarrje e vogël dhe e mesme (NVM) e interesuar për të gjetur partner biznesi në Kanada, ju ftojmë të merrni pjesë në webinarin me temë: “Si të gjeni partner biznesi në Kanada”. Webinari zhvillohet në datë 11 Qershor, ora 16:00. ...

Lexo më shumë
01 Qer
0

Manuali online “Mbi praktikat dhe inovacionin në vendin e punës”

Manuali online “Mbi praktikat dhe inovacionin në vendin e punës” Për të gjitha bizneset e vogla dhe të mesme të interesuara për inovacionin në vendin e punës si edhe këshillat praktike mbi mënyrat për të përmirësuar proceset organizative dhe për të ...

Lexo më shumë
29 Maj
0

Broshura “Enterprise Europe Network – Enriching ERDF programmes”

Enterprise Europe Network (EEN), si rrjeti më i madh në botë për mbështetjen e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, ka kontribuar në hartimin dhe zbatimin e programeve të Fondit Evropian për Zhvillimin Rajonal (ERDF). Aktorët e rrjetit mbulojnë një ...

Lexo më shumë
20 Maj
0

AIDA, mbledh partnerët e konsorciumit shqiptar të projektit Enterprise Europe Network Albania (EEN – Albania)

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në cilësinë e koordinatores së projektit Enterprise Europe Network Albania (EEN- Albania), si edhe në kuadër të zbatimit dhe implementimit të këtij projekti, zhvilloi ditën e sotme takimin me partnerët e konsorciumit shqiptar. ...

Lexo më shumë
07 Maj
0

B2WORTH 2020 – virtual matchmaking, misioni virtual i kompanive në sektorin e modës dhe dizajnit

Bëhuni pjesë e takimit virtual B2WORTH 2020, misioni virtual i kompanive në sektorin e modës dhe dizajnit. Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve në Shqipëri (EEN-Albania) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të merrni pjesë në platformën virtuale B2WORTH 2020, për të ...

Lexo më shumë
30 Pri
0

Mbështetja e zhvillimit të aftësive digjitale për NVM-të Europiane – Projekti Skills for SMEs

Digjitalizimi është një nga sfidat kryesore me të cilën përballen në këtë periudhë ndërmarrjet e vogla dhe të mesme europiane NVM /SME. Projekti i COSME “Skills for SMEs”, synon të hulumtojë dhe mbështesë NVM-të mbi mënyrën se si mund të ...

Lexo më shumë
30 Pri
0

Newsletter 2020 Janar-Mars

Ju ftojmë të informoheni më shumë rreth aktiviteteve të Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve në Shqipëri (EEN-Albania). Njihuni me Newsletter-in për periudhën Janar -Mars 2020 duke vizituar linkun në vijim: https://een.al/wp-content/uploads/2020/05/Newsletter_No.1-Janar-Mars-2020-2.pdf?fbclid=IwAR13lOzyhY0ng4hwUleFPR5Vgvr_JzCwx_0fXtMn5XjVdyUBkVkp2ZoqTqk. EEN Albania ka si qëllim që me anë të këtij botimi të ...

Lexo më shumë
24 Pri
0

COVID-19: Si të merrni dhe ofroni mbështetje

Si të merrni dhe ofroni mbështetje gjatë pandemisë koronavirus? Artikulli në vijim i publikuar nga rrjeti EEN ju vjen në ndihmë me informacione mbi: Aksesin në Financa për kompanitë SME si edhe nevojat për platforma online. Informohuni më shumë duke ...

Lexo më shumë
34569