Category Archives: Lajmet e fundit

23 Kor
0

Ditë informuese EEN – Albania | Sipërmarrjet Shqiptare pjesë e familjes evropiane, datë 30 Korrik

AIDA dhe EEN – Albania zhvillojnë webinarin me temë: “Ditë informuese EEN – Albania” | Sipërmarrjet Shqiptare pjesë e familjes evropiane. Ky webinar ka si qëllim të informojë bizneset shqiptare mbi mundësitë që Enterprise Europe Network (EEN – Albania) ofron ...

Lexo më shumë
22 Kor
0

Anketë në mbështetje të sipërmarrjeve

Komisioni Evropian dhe Enterprise Europe Network, ka publikuar anketën me qëllim mbledhjen e informacioneve se si pandemia COVID -19 ka ndikuar në aktivitetin e sipërmarrjeve. Ftohen të gjitha bizneset e vogla dhe të mesme  të marrin pjesë në këtë anketim dhe ...

Lexo më shumë
22 Kor
0

Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event, datë 12-16 Tetor 2020

Bëhuni pjesë e takimit virtual “Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event”, datë 12-16 Tetor 2020. EEN – Albania në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të merrni pjesë në eventin virtual “Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event”, i cili do të zhvillohet në ...

Lexo më shumë
14 Kor
0

Zhvillohet Edicioni i 5-të i Javës së Modës “Torino Fashion Week 2020” – Virtual Edition

EEN – Albania, ju fton të bëheni pjesë e edicionit të 5-të, të Javës së Modës “Torino Fashion Week”, i cili do të zhvillohet në datat 3-9 Tetor 2020, nëpërmjet platformës virtuale. Ftohen të gjithë sipërmarrësit, të cilët operojnë në fushën ...

Lexo më shumë
13 Kor
0

Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme (NVM) përballë vështirësive të krizës së COVID-19

Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisje (IPPM Albania) ka publikuar së fundmi botimin “NVM-të përballë vështirësive të krizës së Covid-19”. Në këtë botim do të gjeni informacione të plota mbi rolin që sipërmarrjet NVM kanë në zhvillimin e ekonomisë dhe ...

Lexo më shumë
07 Kor
0

Ftesë për pjesëmarrje në platformën virtuale Riga Food 2020 -Virtual Matchmaking Event, datë 7-10 Shtator 2020

Bëhuni pjesë e takimit virtual Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking, datë 7- 10 Shtator 2020 Enterprise Europe Network Albania (EEN – Albania) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të merrni pjesë në platformën virtuale Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking, ...

Lexo më shumë
29 Qer
0

Bëhuni pjesë e eventit b2fair në ICT Spring 2020

Enterprise Europe Network (EEN- Albania) dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni pjesë e eventit  ICT Spring 2020, i cili do të zhvillohet në datat 15-16 Shtator 2020 në Luksemburg. ICT Spring ...

Lexo më shumë
16 Qer
0

EEN-Albania, pjesë e takimit me ekspertët e komunikimit të Rrjetit EEN

Në kuadër të projektit Enterprise Europe Network (EEN) u zhvillua në datat 15-16 Qershor nëpërmjet platformës online zoom takimi me Communication Champions të Rrjetit. Ky takim mblodhi të gjithë përfaqësuesit e komunikimit të rrjetit për të diskutuar mbi qëllimin dhe vizionin ...

Lexo më shumë
03 Qer
0

Webinari me temë: Si të gjeni partner biznesi në Kanada

Nëse jeni një sipërmarrje e vogël dhe e mesme (NVM) e interesuar për të gjetur partner biznesi në Kanada, ju ftojmë të merrni pjesë në webinarin me temë: “Si të gjeni partner biznesi në Kanada”. Webinari zhvillohet në datë 11 Qershor, ora 16:00. ...

Lexo më shumë
01 Qer
0

Manuali online “Mbi praktikat dhe inovacionin në vendin e punës”

Manuali online “Mbi praktikat dhe inovacionin në vendin e punës” Për të gjitha bizneset e vogla dhe të mesme të interesuara për inovacionin në vendin e punës si edhe këshillat praktike mbi mënyrat për të përmirësuar proceset organizative dhe për të ...

Lexo më shumë
23469