Category Archives: Lajmet e fundit

29 Sht
0

H2020 Green Deal Call – virtual brokerage event Oct 14, 2020 – Oct 15, 2020

Enterprise Europe Network -Albania në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni pjesë e eventit online të rrjetëzimit për të gjetur partner projekti për thirrjen Green Deal Call të projektit Horizon 2020. Objektivi kryesor i eventit është mbledhja e të ...

Lexo më shumë
23 Sht
0

Shkenca është e mrekullueshme – Shqipëri, datë 23 Shtator

Në datë 23 Shtator do të zhvillohet për herë të parë në Shqipëri aktiviteti vjetor “Shkenca është e mrekullueshme”,  i cili organizohet nga Komisioni Europian dhe Marie Curie Action, për ta bërë kërkimin shkencor më të kuptueshëm për të gjithë, ...

Lexo më shumë
22 Sht
0

Takime Door to Door me kompanitë Wine AL dhe Stella, në qytetin e Durrësit

Stafi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) zhvilluan në qytetin e Durrësit takime Door to Door në kompanitë Wine AL dhe Stella Shpk. Kompania Wine AL e themeluar në vitin 2015 me ...

Lexo më shumë
21 Sht
0

Bëhuni pjesë e takimeve virtuale B2B, të cilat organizohen në kuadër të panairit BUD-GRYF & HOME Fair 2020, datë 23 Tetor 2020, Poloni

Enterprise Europe Network – Albania, në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni jeni pjesë e takimeve virtuale virtuale B2B të cilat do të zhvillohen në kuadër të panairit BUD-GRYF & HOME Fair 2020, datë 23 Tetor 2020. Ftohen të ...

Lexo më shumë
18 Sht
0

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve dhe Enterprise Europe Network -Albania organizuan në datë 17 Shtator webinarin me temë: “Guidë mbi grantet Europiane për SME-të”

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve dhe Enterprise Europe Network -Albania organizuan në datë 17 Shtator webinarin me temë: “Guidë mbi grantet Europiane për SME-të” Ky webinar kishte si qëllim informimin e bizneseve mikro, të vogla dhe të mesme shqiptare ...

Lexo më shumë
10 Sht
0

Bëhuni pjesë e webinarit me temë “Guidë mbi grantet Europiane për SME-të”, datë 17 Shtator 2020

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN – Albania) zhvillojnë webinarin me temë: “Guidë mbi grantet Europiane për SME-të”. Ky webinar ka për qëllim të informojë bizneset mikro, të vogla dhe të mesme shqiptare ...

Lexo më shumë
09 Sht
0

Bëhuni pjesë e takimeve virtuale Business Meetings Food Paris 2020, datë 19-23 Tetor

Enterprise Europe Network – Albania (EEN-Albania) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni jeni pjesë e takimeve virtuale B2B, të cilat do të zhvillohen në Business Meetings Food Paris 2020, në datat 19-23 Tetor. Ftohen të gjitha sipërmarrjet e vogla dhe të ...

Lexo më shumë
08 Sht
0

Enterprise Europe Network – Albania publikon fletëpalosjen me informacione mbi shërbimet e Rrjetit

Enterprise Europe Network është Rrjeti më i madh në botë për mbështetjen e sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM) për të qenë pjesë e tregut Evropian e më gjerë. Rrjeti ofron shërbime mbështetëse për sipërmarrjet që duan të zhvillohen ...

Lexo më shumë
03 Sht
0

EEN-Albania dhe EEN-Kosovë nënshkruan ditën e sotme marrëveshje bashkëpunimi

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në cilësinë e koordinatorit të Enterprise Europe Network- Albania (EEN – Albania), nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Enterprise Europe Network -Kosovë (EEN – Kosovo). Përmes kësaj marrëveshje EEN-Albania dhe EEN-Kosovë do të bashkëpunojnë në kuadër të ...

Lexo më shumë
27 Gsh
0

Thirrje për pjesëmarrje në festivalin e modës Fashion Infection

Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania)  fton të gjithë profesionistët dhe studentët e dizajnit dhe modës të regjistrohen për të qenë pjesë e kompeticionit në Festivalin e modës Fashion Infection, i cili do të zhvillohet në Lituani në datat 16-18 Tetor 2020. ...

Lexo më shumë
12369