Category Archives: Lajmet e fundit

28 Jan
0

AIDA dhe EEN-Albania – Info Day me bizneset e qarkut Gjirokastër

Në datën 24 Janar 2020, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të informimit të bizneseve vendase zhvilloi në qytetin e Gjirokastrës  një takim informues me bizneset e këtij qarku. Pergjatë takimit, përfaqësuesit nga bizneset pjesëmarrëse ngriten çështje ...

Lexo më shumë
25 Nën
0

Eventi B2B, dedikuar misionit të Biznesit Shqipëri – Serbi, datë 24 Nëntor 2019, Pallati i Kongreseve, Tiranë

Eventi B2B, dedikuar misionit të Biznesit Shqipëri – Serbi, datë 24 Nëntor 2019, Pallati i Kongreseve, Tiranë Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në cilësinë e Koordinatores së Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve (EEN), në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë ...

Lexo më shumë
23 Tet
0

EEN Albania, pjesë e Konferencës Vjetore 2019, që u zhvillua në Helsinki, Finlandë

Konferenca vjetore 2019, që u zhvillua në datat 21-23 Tetor, në Helsinki, ishte aktiviteti i fundit që përmbyll vitin 2019 për projektin Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve (EEN). Në këtë konferencë, morën pjesë Koordinatorët e Konsorciumeve të të gjithë vendeve anëtare ...

Lexo më shumë
02 Tet
0

Eventi B2B “Food for Change, Salone del Gusto 2018”, Torino, Itali

Dhoma e Tregtisë, Industrisë, Artizanatit dhe Agrikulturës organizoi në datat 20-22 Shtator 2018 në Torino, Itali eventin “Food for Change B2B, Salone del Gusto 2018”. Eventi synonte të sillte bashkë kompani nga vende të ndryshme të botës për të gjetur ...

Lexo më shumë
06 Kor
0

“Info Day on Enterprise Europe Network”, 30 qershor 2018, Tiranë

U mbajt ditën e djeshme në Tiranë “Info Day on Enterprise Europe Network”. Një leksion i mbajtur në kuadër të Akademise Verore për SME, organizuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve në bashkëpunim me Ambasaden Hollandeze dhe EEN-Albania. Në fund të ...

Lexo më shumë
26 Qer
0

Mundësi bashkëpunimi në eventin “Balkan Technology Match 2018”, 7-8 qershor 2018

Në 7-8 qershor 2018, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane në Maqedoni, bashkëorganizoi eventin “Balkan Technology Match 2018”, kjo ngjarje ndërmjetësimi u përqendrua në rritjen e shkallës së teknologjisë të kompanive duke ofruar ...

Lexo më shumë
21 Qer
0

Rritja e Aksesit në financa – Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare”, 20 Qershor 2018, Shkodër

Ditën e djeshme, më datë 20 Qershor 2018, është mbajtur në ambientet e Grand Hotel Europa në qytetin e Shkodrës, seminari me temë “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve “. Ky event u organizua nga AIDA, si partneri udhëheqës ...

Lexo më shumë
13 Qer
0

Rritja e Aksesit në financa –Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare”, 13 Qershor 2018

Është zhvilluar sot më datë 13 Qershor 2018 në ambientet e Hotel Life Gallery, të qytetit të Korçës seminari me temë Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare. Ky event u organizua nën kujdesin e veçantë të Programit ...

Lexo më shumë
25 Maj
0

Mundësi bashkëpunimi në Forumin e 3-të të Strategjisë së BE-së (EUSAIR), Katania, Itali

Prej dy ditësh rradhazi në data 24 dhe 25 maj 2018, u mbajt Forumi i 3-të i Strategjisë së BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit (EUSAIR), organizuar nga Republika Italiane në bashkëpunim të ngushtë me Komisionin Evropian dhe me ...

Lexo më shumë
23 Maj
0

Duke u zhvilluar Forumi i Biznesit Maltë – Shqipëri, në Valleta dhe Gozo, Maltë

Ka startuar Forumi i Biznesit Maltë – Shqipëri, i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Dhoma e Tregtisë, Sipërmarrjes dhe Industrisë së Maltës si dhe në bashkëpunim me Agjencinë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve si partnere e Rrjetit ...

Lexo më shumë
123