Category Archives: Këshilla

08 Qer
0

Mundësi të reja për biznes

Lexo më shumë
08 Qer
0

Indentifikim i tregjeve të reja

Lexo më shumë
08 Qer
0

Aplikim për fondet e BE-së

Kjo faqe do t’ju ndihmojë me informacione mbi programet e BE-së në mbështetje të biznesit të vogël dhe të mesëm. Qëndroni të lidhur me faqen për tu njohur më mirë me të rejat e fundit nga projektet në ndihmë të ...

Lexo më shumë
08 Qer
0

Gjetja e Teknologjive të reja

Lexo më shumë