Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

09 Sht
0

Takim monitorues i Konsorciumit Shqiptar të EEN me auditorë të BE

Ditën e sotme u mbajt takimi i parë monitorues me Konsorciumin Shqiptar të projektit “Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve” (Enterprise Europe Network), me pjesëmarrjen e Znj. Rebeca De Sancho Mayoral, Project Officer e projektit nga Agjencia EASME në BE. Qëllimi i ...

Lexo më shumë
09 Sht
0

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) po organizon eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Berat”

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Beratit me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”. Ky aktivitet vjen pas takimit që u organizua me biznesin e qarkut të Elbasanit fundjavën e kaluar. Kryefjala e këtyre ...

Lexo më shumë
21 Kor
0

Ditë informuese mbi EEN në qytetin e Korçës

Sot është radha e bizneseve në qarkun e Korcës për t’u informuar mbi rrjetin Europian të Ndërmarrjeve. Me një rrjet me mbi 600 organizata biznesi dhe rreth 60 vende te ndryshme në bote, EEN synon të rrisë mundësitë e të ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) po organizon eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Berat”

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Beratit me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”. Ky aktivitet vjen pas takimit që u organizua me biznesin e qarkut të Elbasanit fundjavën e kaluar. Kryefjala e këtyre ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve

AGJENCIA SHQIPTARE E ZHVILLIMIT TË INVESTIMEVE (AIDA), SI KOORDINATORE E RRJETIT EUROPIAN TË NDËRMARRJEVE ka nderin të ftojë biznesin e qarkut të Elbasanit të marre pjesë në Eventin “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” Datë: 24 Qershor 2016 Vendodhja: ...

Lexo më shumë
11 Kor
0

Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve-Durrës

Info day në Durrës. AIDA dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës mbledhin sipërmarrësit e qarkut për të prezantuar EEN dhe mundësitë që ky rrjet ofron. Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ka nderin t’ju ftojë në eventin “Ditë Informuese mbi ...

Lexo më shumë
24 Qer
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve në Elbasan

AGJENCIA SHQIPTARE E ZHVILLIMIT TË INVESTIMEVE (AIDA), SI KOORDINATORE E RRJETIT EUROPIAN TË NDËRMARRJEVE ka nderin të ftojë biznesin e qarkut të Elbasanit të marre pjesë në Eventin “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” Datë: 24 Qershor 2016 Vendodhja: ...

Lexo më shumë
17 Qer
0

Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Durrës

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ka nderin t’ju ftojë në eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Durrës”  Datë: 17 Qershor 2016 Ora: 10:00-12:00 Vendi: Palace Hotel Durres Rrjeti Evropian i Ndërmarrjeve është një instrument i rëndësishëm në ...

Lexo më shumë
08 Qer
0

Mundësi të reja për biznes

Lexo më shumë
08 Qer
0

Indentifikim i tregjeve të reja

Lexo më shumë