Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

18 Nën
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve 18 Nëntor 2016, Shkodër

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Shkodrës me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve. Kryefjala e këtyre takimeve ishte informimi i biznesit të këtij qarku mbi mbështetjen që rrjeti europian i ndërmarrjeve sjell për ...

Lexo më shumë
11 Nën
0

Event ndërkombëtar ndërmjetësimi për teknologjinë e ujit

Një mundësi unike për të takuar partnerë të mundshëm biznesi ne eventin WaterMatch.  Ky event ndërkombëtar ndërmjetësimi për  teknologjinë e ujit  ju jep mundësi për t’u takuar me kompani, hulumtues, përfaqësues institutesh dhe përfaqësues të qeverisë në takime B2B. Në ...

Lexo më shumë
28 Tet
0

Si mundet Europe Enterprise Network – Albania të ndihmojë biznesin tuaj?

Si mundet Europe Enterprise Network – Albania të ndihmojë biznesin tuaj? Çfarë shërbimesh ofrojmë, NVM-të rritjes të orientuar? Si i Vlerësojnë klientët shërbimet tona? Gjithçka duhet të dini në më pak se 2 minuta!

Lexo më shumë
26 Tet
0

Barcelonë/ IOT 2016 Brokerage Event

Mundësi bashkëpunimi me udhëheqësit e teknologjisë së Internetit në edicionin e 2-të Kongresit Botëror të internetit #Mbështetur nga EEN-Shqipëri, gjashtë kompani shqiptare tashmë janë pjesë e takimeve B2B. Takime të #Para-planifikuara 30-min, ku biznesi ka mundësi të vendosë me cilin ...

Lexo më shumë
14 Tet
0

Bruksel, takim i Grupit drejtues të EEN

Mbahet në Bruksel  në datat 13-14 Tetor 2016, mbledhja e grupit këshillues dhe drejtues të EEN. Shqipëria në këtë takim u përfaqësua nga Kordinatiori i rrjetit të EEN për Shqipërinë Z. Genti Beqiri, Drejtor Ekzekutiv i AIDAs. Shtyllat kryesore të ...

Lexo më shumë
14 Tet
0

Ftesë per Eventin ”Mbështetje Inovacionit në Ballkanin Perëndimor” – 28 November 2016 Beograd

Grupi EIB, në bashkëpunim me Fondin e Inovacionit (Serbi), Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Serbisë, Delegacionin e BE-së në Serbi, Horizonti 2020  dhe partnerët e biznesit në Ballkanin Perëndimor kane kënqësinë t’ju informojne në lidhje me seminarin e ardhshëm InnovFin “Mbështetja ...

Lexo më shumë
12 Tet
0

Bashkohuni me komunitetin e WEgate

Jeni te apasionuar per mbeshtetjen e grave ne biznes? Bashkohuni me komunitetin e WEgate https://www.wegate.eu/

Lexo më shumë
12 Tet
0

Financimi nuk duhet të jetë një pengesë

“Financimi nuk duhet të jetë një pengesë për të filluar një biznes.” Sirpa Jalkanen na tregon se si ajo arriti të krijojë dy kompani, pavarësisht sfidave të shumta. Çdo të mërkurë, WEgate ndan një histori në lidhje me një sipërmarrës ...

Lexo më shumë
12 Tet
0

Si mundet EEN të ndihmojë biznesin tuaj?

Cfare sherbimesh ofrojme ne per te ndihmuar SME-te ambicioze te cilat duan te rriten? Si i merr klienti sherbimet tona? Te gjitha ato qe duhet ti dini ne 2 minuta Enterprise Europe Network: a broad range of services for growt… ...

Lexo më shumë
12 Tet
0

Po ndodh/ Mbahet në Vjenë një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës

Mbahet në Vjenë një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës. Forumi organizohet nga Dhoma Ekonomike Austriake në kuadër të Rrjetit më të madh të kompanive Enterprise Europe Network. AIDA si koordinatore e këtij Rrjeti per Shqiperine ...

Lexo më shumë
5679