Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

14 Pri
0

eTranslation, përkthimi automatik në mbështetje të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme

eTranslation, është një shërbim automatik i përkthimit, i vënë në dispozicion nga Komisioni Europian në mbështetje të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme europiane. NVM-të mund të përkthejnë çdo dokument ose tekst të thjeshtë në një mënyrë të lehtë, të ...

Lexo më shumë
10 Pri
0

Masat financiare në kuadër të COVID-19 në Shqipëri

EEN – Albania është duke monitoruar vazhdimisht zhvillimet më të fundit në lidhje me situatën e shkaktuar nga COVID -19. Në mbështetje të përpjekjeve të Qeverisë së Shqipërisë për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të COVID-19, ekipi ynë është duke ...

Lexo më shumë
04 Mar
0

Ftesë për pjesëmarrje në eventin “Matchmaking Industry”, 2-Prill, Sarajevë, Bosnje – Hercegovinë

Rrjeti Europian i Ndërmarrjve (EEN – Albania), ju fton të bëheni pjesë e eventit “Matchmaking Industry”, i cili do të zhvillohet në datën 2 Prill, në Sarajevë, Bosnje – Hercegovinë. Ky event organizohet në kuadër të konferencës “SEEIIT meets Industry”, ...

Lexo më shumë
27 Shk
0

Stafi EEN – Albania dhe AIDA-s priti ditën e sotme në takim Prishtina REA

Stafi EEN – Albania dhe AIDA-s priti ditën e sotme në takim Prishtina REA, një agjenci kosovare e angazhuar në zhvillimin ekonomik, sektorin privat, rininë e punësimin, bashkëpunimet ndërkombëtare dhe njëkohësisht pjesë e programit COSME EEN-Kosova. Gjatë takimit u diskutua ...

Lexo më shumë
28 Jan
0

AIDA dhe EEN-Albania – Info Day me bizneset e qarkut Gjirokastër

Në datën 24 Janar 2020, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të informimit të bizneseve vendase zhvilloi në qytetin e Gjirokastrës  një takim informues me bizneset e këtij qarku. Pergjatë takimit, përfaqësuesit nga bizneset pjesëmarrëse ngriten çështje ...

Lexo më shumë
25 Nën
0

Eventi B2B, dedikuar misionit të Biznesit Shqipëri – Serbi, datë 24 Nëntor 2019, Pallati i Kongreseve, Tiranë

Eventi B2B, dedikuar misionit të Biznesit Shqipëri – Serbi, datë 24 Nëntor 2019, Pallati i Kongreseve, Tiranë Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në cilësinë e Koordinatores së Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve (EEN), në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë ...

Lexo më shumë
23 Tet
0

EEN Albania, pjesë e Konferencës Vjetore 2019, që u zhvillua në Helsinki, Finlandë

Konferenca vjetore 2019, që u zhvillua në datat 21-23 Tetor, në Helsinki, ishte aktiviteti i fundit që përmbyll vitin 2019 për projektin Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve (EEN). Në këtë konferencë, morën pjesë Koordinatorët e Konsorciumeve të të gjithë vendeve anëtare ...

Lexo më shumë
02 Tet
0

Eventi B2B “Food for Change, Salone del Gusto 2018”, Torino, Itali

Dhoma e Tregtisë, Industrisë, Artizanatit dhe Agrikulturës organizoi në datat 20-22 Shtator 2018 në Torino, Itali eventin “Food for Change B2B, Salone del Gusto 2018”. Eventi synonte të sillte bashkë kompani nga vende të ndryshme të botës për të gjetur ...

Lexo më shumë
06 Kor
0

“Info Day on Enterprise Europe Network”, 30 qershor 2018, Tiranë

U mbajt ditën e djeshme në Tiranë “Info Day on Enterprise Europe Network”. Një leksion i mbajtur në kuadër të Akademise Verore për SME, organizuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve në bashkëpunim me Ambasaden Hollandeze dhe EEN-Albania. Në fund të ...

Lexo më shumë
26 Qer
0

Mundësi bashkëpunimi në eventin “Balkan Technology Match 2018”, 7-8 qershor 2018

Në 7-8 qershor 2018, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane në Maqedoni, bashkëorganizoi eventin “Balkan Technology Match 2018”, kjo ngjarje ndërmjetësimi u përqendrua në rritjen e shkallës së teknologjisë të kompanive duke ofruar ...

Lexo më shumë
23469