Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

08 Mar
0

WEBINAR ME TEMË: “E-COMMERCE | INOVACION DHE ZHVILLIM PËR BIZNESET”

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network-Albania (EEN-Albania) zhvillojnë webinarin me temë: “E-commerce | Inovacion dhe zhvillim për bizneset”. Ky takim online ka si qëllim të informojë sipërmarrjet shqiptare mbi përdorimin e platformave novatore e-commerce, që ...

Lexo më shumë
03 Mar
0

Ftesë për pjesëmarrje në webinarin “Gratë në Biznes në vitin 2021”, datë 4 Mars

Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) njofton se Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në bashkëpunim me Dhomën Ekonomike të Gruas në Shqipëri dhe me Intesa Sanpaolo Bank Albania, në kuadër të Programit për Gratë në Biznes, financuar nga Embassy ...

Lexo më shumë
02 Mar
0

Prishtina Match for ITC Industry | Cross Regional B2B &Matchmaking Event, 16-17 Prill 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝟒𝐈𝐂𝐓𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐲, datë 16-17 Prill, Prishtinë. Ky event synon të mbledh bashkë sipërmarrje të sektorit ICT nga ...

Lexo më shumë
19 Shk
0

Virtual – Qatar Matchmaking Event, 2- 3 Mars 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit online ‘Fostering New Partnerships and Driving the Future Together’ datë 2-3 Mars 2021. EEN-Albania fton të ...

Lexo më shumë
15 Shk
0

Digital opportunities for the future of Agrifood Forestry and Environment – 4 Mar 2021 – 5 Mar 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit online ‘Digital opportunities for the future of Agrifood Forestry and Environment’, datë 4-5 Mars 2021 EEN-Albania ...

Lexo më shumë
08 Shk
0

EU Industry Days 2021 – Virtual Event 23-26 February 2021

EEN-Albania informon mbi zhvillimin e eventit “EU Industry Days” në datat  23-26 Shkurt 2021. Eventi “EU Industry Days” do të zhvillohet online dhe do të shërbejë si një platformë ideale për të diskutuar mbi sfidat industriale, për t’u njohur me ...

Lexo më shumë
12 Jan
0

Newsletter EEN-Albania

Rrjeti Evropian i Ndërmarrjeve (EEN-Albania) sjell për publikun, bizneset dhe palët e interesuara Newsletter-in elektronik për periudhën Nëntor – Dhjetor 2020. Në këtë Newsletter do të gjeni informacione rreth aktivitetit të Rrjetit, takimet e organizuara duke respektuar rregullat e vendosura ...

Lexo më shumë
10 Dhj
0

EEN – Albania zhvilloi takimin me partnerët e konsorciumit

Stafi EEN-Albania zhvilloi ditën e sotme takimin virtual, në kuadër të arritjes së objektivave dhe përpjekjeve të përbashkëta për të qenë sa më pranë bizneseve. EEN-Albania nëpërmjet shërbimeve të integruara do të vazhdojë të mbështesë sipërmarrjet në gjetjen e tregjeve ...

Lexo më shumë
03 Dhj
0

KosICT 2020 Brokerage Event, 10-11 Dhjetor 2020

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit ju fton të bëheni pjesë e eventit virtual të ndërmjetësimit që do të zhvillohet në kuadër të festivalit KosICT, në datat 10-11 Dhjetor. KosICT  është ...

Lexo më shumë
12 Nën
0

Takim me Ekspertët e Komunikimit të Rrjetit EEN

Në kuadër të projektit Enterprise Europe Network -Albania u zhvillua në datat 10-11 Nëntor nëpërmjet platformës online Zoom takimi me Communication Champions të Rrjetit. Ky takim mblodhi të gjithë përfaqësuesit e komunikimit të rrjetit për të diskutuar mbi iniciativat dhe mënyrat ...

Lexo më shumë
1236912