Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 7

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 6

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 5

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 4

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 3

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 2

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 1

Kliko këtu për të shkarkuar fletëpalosjen

Lajmet e fundit

Eventi B2B “Food for Change, Salone del Gusto 2018”, Torino, Itali

Dhoma e Tregtisë, Industrisë, Artizanatit dhe Agrikulturës organizoi në datat 20-22 Shtator 2018 në Torino, Itali eventin “Food for Change B2B, Salone del Gusto 2018”. Eventi synonte të sillte bashkë kompani nga ...

Lexo më shumë