Ftesë për pjesëmarrje në eventin “Innovat&Match 2018”, 7 – 8 Qershor 2018, Bolonjë, Itali

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Bëhuni pjesë e takimeve B2B në aktivitetin “Innovat&Match 2018” që do të zhvillohet në Bolonjë, Itali në datat 7-8 Qershor 2018. Veprimtaria zhvillohet në kuadrin e R2B – Kërkimeve për biznes 2018, edicioni i 13 i Ekspozitës Ndërkombëtare të Kërkimeve Industriale. R2B 2018 ka për qëllim nxitjen e mundësive të reja ndërmjet hulumtimit dhe sistemeve të biznesit që nga viti 2005.

Në këtë event pjesëmarrësit do të kenë mundësi të lidhen me industrinë, SME-të, hulumtuesit dhe startup-et, që operojnë në sektore të shumtë si: bujqësi, ndërtim, transport, inovacion, energjisë se qëndrueshme, industrisë kreative, etj., për të gjetur partnerë të rinj në biznes.

Për të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e aktivitetit të kontaktojnë në adresën e e-mailit: migena.muslli@aida.gov.al  dhe  lorina.salaj@aida.gov.al

Për më shumë informacione vizitoni linkun: https://innovatematch2018.b2match.io/

Start Date - End Date

Jun 07, 2018 - Jun 08, 2018

Start Time - End Time

8:30 am - 6:30 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.