Forumi i biznesit “Ceramica Innova”, Spanjë

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Në datat 5 deri në 9 shkurt 2018, do të organizohet në Valencia, Spanjë forumi ndërkombëtar “Ceramica Innova”. Ky event organizohet për të 6-in vit radhazi dhe është një ndër eventet më të rëndësishëm në sektorët: ndërtim, arkitekturë dhe qeramikë.

Ceramica Innova është një event ndërkombëtar rrjetëzimi, gjatë të cilit do të organizohen takime B2B ndërmjet kompanive, duke shkëmbyer propozime inovative teknologjike, zbuluar partnerë të rinj në biznes si dhe për t’u njohur me sfida të reja.

Pjesë e eventit do të jetë dhe panairi i organizuar në këtë kuadër, për të prezantuar e njohur produktet e risite teknologjike, si dhe për të identifikuar mundësitë për të bashkëpunuar me partnerët në mbarë botën.

Pjesëmarrja dhe hyrja në panair është falas për kompanitë shqiptare.

Për të qënë pjesë e eventit, lutemi të kontaktoni në adresën: lorina.salaj@aida.gov.al

Start Date - End Date

Feb 05, 2018 - Feb 09, 2018

Start Time - End Time

8:30 am - 4:30 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.