Bëhuni pjesë e eventit “ImagineNano 2018”, Bilbao, Spanjë

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Koordinatorët e Rrjetit të Ndërmarrjeve Evropiane në Spanjë organizojnë në Bilbao, edicionin e katërt të “ImagineNano 2018, në datat 13-15 mars 2018, një nga ngjarjet më të mëdha evropiane në Nanoscience & Nanotechnology.

Kjo ngjarje do të zhvillohet nga Fondacioni Phantoms dhe Qendra Ndërkombëtare e Fizikës Donostia (DIPC), fokusuar në mikro dhe nanoteknologji, si dhe aplikimet e tyre në sektorë të ndryshëm industrialë. ImagineNano 2018 do të mbledhë komunitetin global të nanoteknologjisë, duke përfshirë hulumtuesit, politikëbërësit e industrisë dhe investitorët.

Në këtë event do të mbahen disa konferenca, paralelisht në një infrastrukturë të teknologjisë së lartë, një ekspozitë e gjerë dhe në vijim të eventit do të organizohen takime B2B, si dhe një forum industrial ku të gjithë mund të takohen dhe krijojnë kontakte bashkëpunimi.

Ky event mbledh oferta inovative të teknologjisë dhe kërkesa nga e gjithë bota.

Afati i fundit për regjistrim është data 11 Mars 2018.

Për të qënë pjesë e eventit dhe për më shumë informacion klikoni linkun:  http://: https://imaginenano.b2match.io/

Start Date - End Date

Mar 13, 2018 - Mar 15, 2018

Start Time - End Time

9:00 am - 4:30 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.