Bëhuni pjesë e aktivitetit “Cluster Matchmaking Conference” në 21-22 shtator, Shtutgart, Gjermani

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Do të zhvillohet në Shtutgart në datat 21-22 shtator aktiviteti “Cluster Matchmaking Conference”. Ky aktivitet organizohet nga Ministria për Çështjet Ekonomike, Punës dhe Strehimit në Baden-Württemberg, me mbështetjen organizative nga Cluster Excellence Denmark dhe ClusterAgency Baden-Württemberg në emër të Ekipit Koordinues të BSR dhe në bashkëpunim me Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane.

Aktiviteti do të ofrojë një program interaktiv me prezantime të shkurtra, shkëmbime eksperiencash, njohurish dhe takime B2B ndërmjet kompanive pjesëmarrëse duke krijuar ura bashkëpunimi në të ardhme.

Gjithashtu, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të takojnë përfaqësues të sipërmarrjeve më të suksesshme nga 30 vende të botës, të cilët do të ndajnë njohuritë mes tyre.

Njihuni me informacion më të detajuar rreth aktivitetit si dhe mund të regjistroheni për të marrë pjesë në linkun:

Cluster_matchmaking_invitation

Start Date - End Date

Sep 21, 2017 - Sep 22, 2017

Start Time - End Time

9:00 am - 5:00 pm

Share This

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.