Category Archives: Lajmet e fundit

04 Tet
0

Kompanitë shqiptare të ICT dhe Konsulencës në aktivitetin “Internet of Things”, në Barcelonë

Startoi sot aktiviteti ndërkombëtar dy ditor “Internet of Things”, i cili zhvillohet në Barcelonë, Spanjë. Në këtë aktivitet marrin pjesë një numër i madh përfaqësuesish të kompanive më të njohura nga e gjithë bota. AIDA, në kuadër të Rrjetit të ...

Lexo më shumë
29 Sht
0

AIDA takime me kompani në qytetin e Gjirokastrës

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA), në bashkëpunim me  Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane(EEN), ka zhvilluar disa takime me kompani në qytetin e Gjirokastrës. Realizimi i kësaj vizite kishte në fokus kompanitë eksportuese dhe ato me potencial për të eksportuar në ...

Lexo më shumë
22 Sht
0

AIDA, takime me kompanitë në qytetin e Korçës dhe Pogradecit

Stafi i AIDA-s ka realizuar takime “door to door” me kompani eksportuese dhe ato me potencial për të eksportuar, në qytetin e Korcës dhe Pogradecit, gjatë turit 2 ditor. Gjatë këtyre takimeve, kompanitë u njohën me informacionin e nevojshëm mbi ...

Lexo më shumë
28 Gsh
0

Programi UK-Albania Tech Hub, një mundësi promovimi për sipërmarrjet shqiptare “Start-up”

Programi “UK-Albania Tech Hub” është një mundësi e shkëlqyer për sipërmarrjet “Start-up” të orientuara në sektorin e teknologjisë, për të bërë biznes në Mbretërinë e Bashkuar. UK-Albania Tech është një nismë e re, e ndërmarrë nga Ambasada Britanike në Tiranë ...

Lexo më shumë
12 Kor
0

Seminar mbi “Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” në Tiranë

Po zhvillohet në Tiranë seminari i radhës mbi “Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”, i organizuar nga Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Institutin SME Albania. Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve (EEN), është rrjeti më i madh për konkurrueshmërinë ...

Lexo më shumë
19 Maj
0

Mundësi bashkëpunimi për sipërmarrësit e rinj, vendas dhe të huaj

Nis sot eventi “EU Transit –Tirana Farm”, i hapur në ambientet e Pazarit të Ri, me pjesëmarrjen e shumë sipërmarrësve të rinj, vendas dhe të huaj. “EU Transit –Tirana Farm” është një model i suksesshëm europian, i cili ka si ...

Lexo më shumë
28 Pri
0

Ditë informuese e “Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve” në Kukës

U zhvillua në Kukës aktiviteti “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”, i organizuar nga Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA). Në këtë aktivitet ishin të pranishëm përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Shoqatës së Biznesit të Vogël dhe ...

Lexo më shumë
14 Mar
0

Zhvillohet sot Eventi Ndërkombëtar i Network-ut në Brindisi, Itali

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, lider i konsorciumit shqiptar të Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve (EEN Albania), merr pjesë në Eventin Ndërkombëtar të Network-ut ‘International Networking Event’ i cili po mbahet sot në Brindisi të Italisë. Drejtori Ekzektiv i AIDA-s, ...

Lexo më shumë
02 Mar
0

Zhvillohet konferenca “Rritja e pjesëmarrjes së SME-ve në programet e Bashkimit Europian, COSME dhe Horizont 2020, si dhe bashkëpunimi Qeveri-Akademi-Biznes”

“Rritja e pjesëmarrjes së SME-ve në programet e Bashkimit Europian, COSME dhe Horizont 2020, si dhe bashkëpunimi Qeveri-Akademi-Biznes” ishte tema e konferencës të organizuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë & Sipërmarrjes, Ministria e Arsimit & Sportit, Agjencia Shqiptare ...

Lexo më shumë
04 Jan
0

Konferenca e OSBE-së për Biznesin, 2017

Po organizohet një ngjarje B2B ndërmjetësimi, me rastin e kryesimit të Austrisë në OSBE më 2017, e cila do të zhvillohet më 25 janar në ambientet e Dhomës Ekonomike Federale të Austrisë (WKÖ) në Vjenë. Ngjarja do të fokusohet në ...

Lexo më shumë
123