Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

12 Kor
0

Seminar mbi “Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” në Tiranë

Po zhvillohet në Tiranë seminari i radhës mbi “Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”, i organizuar nga Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Institutin SME Albania. Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve (EEN), është rrjeti më i madh për konkurrueshmërinë ...

Lexo më shumë
19 Maj
0

Mundësi bashkëpunimi për sipërmarrësit e rinj, vendas dhe të huaj

Nis sot eventi “EU Transit –Tirana Farm”, i hapur në ambientet e Pazarit të Ri, me pjesëmarrjen e shumë sipërmarrësve të rinj, vendas dhe të huaj. “EU Transit –Tirana Farm” është një model i suksesshëm europian, i cili ka si ...

Lexo më shumë
28 Pri
0

Ditë informuese e “Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve” në Kukës

U zhvillua në Kukës aktiviteti “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”, i organizuar nga Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve(AIDA). Në këtë aktivitet ishin të pranishëm përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Shoqatës së Biznesit të Vogël dhe ...

Lexo më shumë
14 Mar
0

Zhvillohet sot Eventi Ndërkombëtar i Network-ut në Brindisi, Itali

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, lider i konsorciumit shqiptar të Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve (EEN Albania), merr pjesë në Eventin Ndërkombëtar të Network-ut ‘International Networking Event’ i cili po mbahet sot në Brindisi të Italisë. Drejtori Ekzektiv i AIDA-s, ...

Lexo më shumë
02 Mar
0

Zhvillohet konferenca “Rritja e pjesëmarrjes së SME-ve në programet e Bashkimit Europian, COSME dhe Horizont 2020, si dhe bashkëpunimi Qeveri-Akademi-Biznes”

“Rritja e pjesëmarrjes së SME-ve në programet e Bashkimit Europian, COSME dhe Horizont 2020, si dhe bashkëpunimi Qeveri-Akademi-Biznes” ishte tema e konferencës të organizuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë & Sipërmarrjes, Ministria e Arsimit & Sportit, Agjencia Shqiptare ...

Lexo më shumë
04 Jan
0

Konferenca e OSBE-së për Biznesin, 2017

Po organizohet një ngjarje B2B ndërmjetësimi, me rastin e kryesimit të Austrisë në OSBE më 2017, e cila do të zhvillohet më 25 janar në ambientet e Dhomës Ekonomike Federale të Austrisë (WKÖ) në Vjenë. Ngjarja do të fokusohet në ...

Lexo më shumë
13 Dhj
0

Mbështetje për SME-të, ENN-Albania mundësi për të zgjeruar bizneset

Bizneset e vogla dhe të mesme në vend kanë mundësi të zgjerojnë bashkëpunimin dhe të vendosin kontakte në të gjithë botën përmes Rrjetit Europian të Ndërmarrjeve. ENN-Albania e prezantuar nga Instituti Agenda, është një instrument i rëndësishëm në strategjinë e ...

Lexo më shumë
18 Nën
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve 18 Nëntor 2016, Shkodër

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Shkodrës me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve. Kryefjala e këtyre takimeve ishte informimi i biznesit të këtij qarku mbi mbështetjen që rrjeti europian i ndërmarrjeve sjell për ...

Lexo më shumë
11 Nën
0

Event ndërkombëtar ndërmjetësimi për teknologjinë e ujit

Një mundësi unike për të takuar partnerë të mundshëm biznesi ne eventin WaterMatch.  Ky event ndërkombëtar ndërmjetësimi për  teknologjinë e ujit  ju jep mundësi për t’u takuar me kompani, hulumtues, përfaqësues institutesh dhe përfaqësues të qeverisë në takime B2B. Në ...

Lexo më shumë
28 Tet
0

Si mundet Europe Enterprise Network – Albania të ndihmojë biznesin tuaj?

Si mundet Europe Enterprise Network – Albania të ndihmojë biznesin tuaj? Çfarë shërbimesh ofrojmë, NVM-të rritjes të orientuar? Si i Vlerësojnë klientët shërbimet tona? Gjithçka duhet të dini në më pak se 2 minuta!

Lexo më shumë
123