Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 3

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 2

Kliko për të shkarkuar newsletter-in nr. 1

Kliko këtu për të shkarkuar fletëpalosjen

Lajmet e fundit

Rritja e Aksesit në financa – Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare”, 20 Qershor 2018, Shkodër

Ditën e djeshme më datë 20 Qershor 2018, është mbajtur në ambientet e Grand Hotel Europa në qytetin e Shkodrës, seminari me temë Instrumentet financiarë dhe Programet në mbështetje të SME-ve Shqiptare. ...

Lexo më shumë